Batani.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Batani - Covasna!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Batani - Covasna!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Batani - Covasna!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Batani - Covasna.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Batani, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Batani judetul Covasna, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Batani? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Batani!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Batani - Covasna? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Batani.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Batani! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Batani - Covasna si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Batani - Covasna, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BataniPagina in care spui si gasesti totul despre Batani

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Batani - Covasna!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Batani - Covasna!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Batani - CovasnaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Batani - Covasna

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Batani - Covasna isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Batani - Covasna isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Batani - Covasna. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
BataniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Batani

Trimite pe mail acum!
Nu exista comentarii postate de utilizatori.